maandag 8 maart 2010

5. 1001 km hardlopen (92.9/1001)

Na de afgelopen dagen 3 keer gelopen te hebben, kom ik al erg dicht in de buurt van de 100km. Dat is dus al bijna 10% van wat ik moet lopen :P

Zaterdag ben ik voor het eerst in de duinen gaan lopen. Heel mooi en het was heerlijk weer, maar in de duinen lopen is best pittig. Zeker als je per ongeluk op een ruiterpad met heel mul zand belandt. Dat leverde me dan ook een zeer been op, denk dat ik me wat verstapt of verrekt had. Gelukkig trok dat na wat wandelen en heel langzaam hardlopen ook weer weg, waardoor ik na 72 minuten en 9.8 km behoorlijk kapot bij m'n auto kwam.
Zondag wilde ik een klein stukje (3.5k) langzaam gaan lopen om even rustig te herstellen van zaterdag. Het ging alleen zo lekker dat ik uiteindelijk nog best snel (voor mijn doen) gelopen heb, 6:30/km ongeveer.
Vandaag zou ik met collega's gaan lopen, zoals elke maandag. Alleen waren er vandaag twee van de drie toevallig vrij en de derde had, na een blik op zijn besneeuwde zolderraam vanochtend zijn spullen maar thuisgelaten. Alleen ik was dus nog over van het groepje, maar aangezien ik op komende donderdag na geen kans meer heb om te lopen voor de 10 kilometer bij de CPC in Den Haag zondag, ben ik toch maar gewoon gegaan. Resultaat: 4.6 km in 29 minuten, erg mooi.

Ik heb dus al helemaal zin in zondag, ook al weet ik zeker dat ik hier niet 10 km in minder dan een uur ga lopen zoals doel 2 zegt, maar dat komt dan wel bij een andere wedstrijd.

1 opmerking:

  1. Je bent echt goed bezig met lopen zeg! Helemaal dat je maandag toch nog alleen ging. En die 10 km ga je halen, dat is al prachtig, geweldig, super om mee te maken, als je dan over de finishlijn komt. :)

    BeantwoordenVerwijderen