maandag 8 februari 2010

82. Een Paypal-account openen (voltooid!)

Jaaaa, er is een doel helemaal voltooid (het eerste!!!), ik heb een Paypal account geopend. Helaas staat er nog even geen geld op (dat duurt kennelijk nogal lang vanaf een bankrekening), maar hij is er in elk geval. Hopelijk komt het geld ook snel, want dan kan ik tenminste wat gaan uitlenen op www.KIVA.org.

Verder heb ik gordijnen voor de slaapkamer gekocht (lang leve de Ikea, waar ik meteen een mede Dayzerodoeler tegenkwam), maar dat doel teken ik pas af als ze ook echt hangen (jaja, ik ken mezelf).

Na het backuppen van alle foto's was het updaten van de website (doel 83) natuurlijk een eitje geworden, dus ook dat is voor dit kwartaal gebeurd.

Nog wat mini-updates:
Doel 5: Ik heb weer 10.9 kilometer erbij hardgelopen gisteren en vandaag.
Doel 36: Nog altijd geen post van de bloedbank, dus die moet ik even gaan bellen.
Doel 48: De boeken ("Storm in juni" en "God als misvatting") heb ik nog niet uitgelezen.

4 opmerkingen:

 1. Moet je dan eerst geld op je Paypal zetten voordat je die kunt gebruiken? Ik heb er nu nog geld op staan vanwege de Madalief actie, maar bij mijn eerdere Kiva donaties incasseerde Paypal gewoon van mijn creditcard. En ik dacht dat het voor een bankrekening hetzelfde werkte! Ik zou gewoon eens kijken of je een Kiva donatie kunt verstrekken. :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee, het kon wel gewoon zo, bleek vandaag :) Ik had het eerst ook al zo geprobeerd, maar denk dat het toen misging omdat mijn (bank)rekening nog niet gecontroleerd was. Nu gelukkig wel, dus Kiva heeft een eerste donatie van me binnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed gedaan, dan kan ik ook wel eens gedaan, het moet nu altijd via Jarno, niet zo praktisch.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. *O* Wat goed! :D
  Aan wie heb je geld geleend? En wat voor bedrijf is het?

  BeantwoordenVerwijderen