zaterdag 13 februari 2010

29. Highlights in mijn haar laten zetten

Vandaag was het weer eens tijd voor de kapper. Normaal weinig bijzonders want ik kom er zowat nooit en laat er dan, als ik er ben, alleen een stukje afhalen en opnieuw laagjes in knippen. Deze keer dus niet al had dat nog wel wat voeten in de aarde.
Het begon ermee dat ik vanochtend belde voor een afspraak. Ik kreeg een meisje aan de lijn dat ik niet kende en ze zei dat ze nu nog wel een plekje hadden. Vreemd want meestal is het zaterdags erg druk, maar prima "Dan ben ik er over 10 minuten". Zo gezegd, zo gedaan en 10 minuten later stond ik dus bij de kapper. Helaas was er daar niemand die iets van de afspraak wist. Kennelijk had ik last van een verkeerd gedraaid nummer en iemand met een gevoel voor humor :| K, dan maar een afspraak voor 's middags gemaakt, gelukkig ging dat nog.
's Middags bleek alleen dat ik 's ochtends in de verwarring was vergeten te zeggen dat ik naast knippen ook highlights wilde, dus het was even puzzelen in hun drukke schema, maar uiteindelijk werd ik dan geknipt en daarna gehighlight :P
Helaas heb ik geen foto's van mijn coupe alufolie, maar wel van het eindresultaat. Dit is nog gefohnt door de kapper (heb ik de enige kapper die altijd zo achterlijk bol fohnt?) maar al wel lekker door de wind gefietst, ik maak morgen nog wel au naturel foto's met de echte coupe Jojo.

4 opmerkingen:

 1. :-O Bijna hetzelfde kapsel als Beatrix! :D
  Ziet er leuk uit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tssss, tis wel duidelijk dat ik morgen meer foto's moet plaatsen: ik lijk echt niet op Bea :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. We hebben hetzelfde kapsel! Mijn haar is ook raar gefohned! Zit jouw haar al beter? :D

  BeantwoordenVerwijderen