woensdag 30 oktober 2013

Origami

Voor doel 86 heb ik weer twee nieuwe modellen gevouwen. De ene was een model van Francis Ow, XYZ-diamonds. Slechts 6 units en vrij makkelijk te vouwen, maar heel lastig in elkaar te zetten. Helaas ben ik vergeten zelf foto's te maken (en het geval is inmiddels alweer gesneuveld onder de kinderhandjes), maar hij zag er ongeveer zo uit als de foto hier rechts (ook in diezelfde kleuren trouwens).

Het volgende model was iets meer werk aangezien het uit 30 units bestond die ook elk nog eens tweedelig waren. Geen idee wie de echte ontwerper is, want dat stond niet vermeld, maar het zou zomaar eens Tomoko Fuse kunnen zijn. Ik vond de tutorial voor deze kusudama in elk geval op Makezine en ben erg blij met het eindresultaat :)
Verder ben ik ook alweer bezig met het volgende model, dat ook weer uit  30 units zal bestaan. De units zijn zelfs al af, maar ik moet hem nog in elkaar zetten en dat is een priegelwerkje waar ik even goed tijd voor moet hebben. Ook heb ik op Ebay allerlei origamipapier besteld voor de andere dingen die ik nog wil/ga vouwen om doel 86 te halen. De tussenstand voor nu 7/25.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten