donderdag 31 oktober 2013

Allerlei

Dit wordt een soort inhaalblogpost met voornamelijk behaalde deeldoelen. Ik heb namelijk tussendoor weer allerlei delen van doelen behaald zonder dat ik daar over geblogd heb. Omdat er geen foto's van waren, omdat het niet echt de moeite van een hele blogpost waard was of gewoon omdat ik het vergeten was.

Als eerste de soepen voor doel 45. Nadat ik op Lowlands heel lekkere harira had gegeten, wilde ik dat thuis namaken. Uiteindelijk werd het recept een soort combi tussen de Allerhande-versie en de versie uit het "500 soepen"-boek en was het erg lekker.
Soep 6 van 10 was er weer eentje uit het "500 soepen"-boek: romige courgettesoep met bieslook. Deze keer wel een foto gemaakt en ook deze was weer erg lekker.


Doel 82 heb ik ongeveer een maand geleden behaald door een rokje voor m'n dochter te breien. Zonder patroon, want dat heb ik soort van verzonnen terwijl ik bezig was en dat pakte prima uit, zelfs voor de ruches langs de onderkant. Hij is wel nog een beetje aan de grote kant, dus op de foto is ie wat afgezakt, maar daar groeit ze vanzelf in.

Voor doel 20 was het twaalfde boek dat ik las "The Swiss family Robinson" van Johann David Wyss. Het (bewerkte) verhaal ken ik vooral van de tekenfilmversie die in de jaren '80 op TV kwam en het was leuk om nu het origineel eens te lezen.

En als laatste heb ik nog een film gezien voor doel 13: Jasper & Julia en de dappere ridders. Ja, alweer een kinderfilm. Ik heb al bedacht dat ik voor een eventuele volgende Dayzerolijst het doel opneem "10 films voor 12+ of 16+ in de bios zien", want tot nu toe zijn vier van de zes films die ik in de bios heb gezien voor deze Dayzerolijst kinderfilms :|

Tot zover deze blogachterstandwegwerkblogpost, hopelijk snel meer behaalde (deel)doelen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten