maandag 28 januari 2013

Make-up workshop gedaan en meer

Nadat we al een paar jaar bezig waren om met een groepje een make-up workshop te gaan regelen en het er door van alles en nog wat telkens niet van kwam, was het dan een paar zaterdagen geleden eindelijk zo ver. We gingen naar Weesp om in een middag veel te leren over een naturelle basis make-up en een mooie avond make-up. Omdat de meesten van ons nogal make-up n00bs waren en we vreselijk hebben lopen beppen, kwamen we uiteindelijk aan de avond make-up amper meer toe, maar het was erg leuk en ik ben een hoop wijzer geworden.
Nou alleen nog een keer leren om een uur extra in een dag te fixen zodat ik 's ochtends ook tijd heb om het erop te smeren (of heel veel oefenen zodat ik het in 5 minuten kan ;).
Natuurlijk is deze post niet compleet zonder foto, dus tada, doel 35 behaald:

Let verder vooral niet op het gebrek aan kapsel, dat was hoognodig aan een knipbeurt en wat folie toe. Inmiddels ziet het er weer een stuk beter uit. :P

Verder ben ik momenteel weer bezig met hardlopen, al was dat met alle sneeuw niet altijd makkelijk. Gelukkig strooit de gemeente Teylingen vrij goed zodat het fietspad om de golfbaan hier vlakbij meestal snel weer begaanbaar is, zodat ik daar mijn kilometers kan maken. Nog te weinig voor de 2km/dag maar ik ben wel langzaam weer aan het opbouwen, zodat de langere afstanden nodig voor doelen 3 tot en met 7 weer binnen bereik komen. Vandaag opende ook de inschrijving voor de loting van de Royal Parks Half Marathon in Londen. Daar liep ik in 2011 mijn eerste halve marathon en die vreselijke tijd (3 uur en een paar seconden) wil ik in deze 1001 dagen verpletteren. Hopelijk dus in oktober in Londen, maar of dat gaat lukken weet ik 8 februari, dan wordt de uitslag van de loting bekend. Fingers crossed tot die tijd...

Ten slotte heb ik nog de film Wreck-it Ralph in de bios gezien. Leuke animatiefilm over de slechterik in een videogame die graag een held wil worden en daarbij bijna de hele arcade in groot onheil stort. Meestal wil ik dit soort films graag met de originele stemmen zien, maar dat was doordat ik met Finn (6) ging nu geen optie. Gelukkig was de vertaling goed en zaten er prima Nederlandse stemmen in. Verder ook veel oude bekende gamehelden zoals Q-Bert, Pacman, Bowser en heel veel andere die ik alweer vergeten ben. Niet alleen leuk voor kinderen dus.

Nog 900 dagen te gaan, dus ik zit alweer op 10% van de 1001 dagen. Tussenstand: 3 / 101 behaald


Geen opmerkingen:

Een reactie posten