woensdag 9 januari 2013

2013!

2013 is begonnen en dat betekent dat het werk voor doel 8, meedoen aan de RW 2013in2013, nu echt van start gaat. Het idee is dat je jezelf een hardloopdoel stelt in kilometers/miles. Vervolgens post je elke week je gelopen miles en worden er allerlei awards uitgedeeld. Ook is er de optie om in een team mee te doen, waarbij alle teams gematched worden op totaaldoel en er elke week match-ups tussen telkens twee teams zijn. Een soort competitie voor de teams dus. Erg motiverend, zeker omdat de teams hun eigen Facebookgroepen hebben en je dus een soort sociale stok achter de deur hebt.
Het hardlopen gaat dus nu wel weer redelijk, ik ga minstens 2 keer per week, maar december was echt prut (veel verkouden en astmaklachten) waardoor ik nu na 80 dagen Dayzero pas 67 km gelopen heb in plaats van de 160 die ik had moeten hebben als ik voor doel 7 op schema had willen liggen. Gelukkig weet ik dat als ik het goed opbouw ik ook weer weken van 30+ km kan lopen op den duur, dus het is nog wel in te halen.

Voor doel 64 heb ik een tof kleurboek gevonden. Nooit geweten dat er kleurboeken voor volwassenen bestaan, maar bookdepository.co.uk heeft me een hoop wijzer gemaakt wat dat betreft. Verder blijkt kleuren (en dus iets in je handen hebben) ook goed tegen snacktrek wat weer helpt bij doel 30 (gezond BMI bereiken).


 Wat ook goed helpt tegen snacktrek is breien, dus met de vierkanten voor Knit-a-Square gaat het ook goed: de zesde is bijna af. Hierna nog maar vier te gaan voor het behalen van dit doel.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten