zondag 30 juni 2013

Juni alweer voorbij

Voor je het weet is een maand alweer op anderhalf uur na voorbij en heb je nog maar één blogpost over Dayzero geschreven. Te weinig voor doel 99, dus hier nog de tweede blogpost van deze maand met wat kleine behaalde (deel)doelen.

Halverwege de maand was ik jarig en van mijn collega's kreeg ik het boek "500 soepen" (natuurlijk door mij op 't verlanglijstje gezet vanwege Dayzero). Hieruit heb ik meteen de pikante wortelsoep met paprika gemaakt. Erg lekker! In het boek staan nog veel meer recepten die ik ga proberen, dus doel 45 komt helemaal goed.

Ook vanwege mijn verjaardag ging ik met Finn en Isis sushi eten. Mijn verjaardag ging ik niet echt vieren: iedereen was pas al geweest voor de verjaardag van Finn en omdat Menno in de USA zat, waren we maar met z'n drietjes thuis. Om het toch niet helemaal ongemerkt voorbij te laten gaan, besloot ik van de gelegenheid gebruik te maken om doel 53 te gaan halen bij Shabu Shabu. Uiteindelijk kwam diner beter uit dan lunch en was ik dus ook niet alleen met Finn, maar dat Isis ook mee was, maakte het wel een echte uitdaging. Een net wakkere peuter (onderweg in de auto in slaap gevallen), een restaurant en een tafel vol spannende bakjes en bordjes was een eeehh interessante combi. Maar we hebben lekker gegeten en doel 53 dus gehaald. Ik dacht dat ik op zijn minst 1 foto gemaakt had, maar die heb ik nog niet terug kunnen vinden.

Verder heb ik nog een maskertje gedaan (Essential oils van de Hema) en ben ik met Finn naar de Croods geweest in de bios. Ook heb ik veel gelezen, maar daarover later meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten