maandag 18 maart 2013

Photo-a-day: het overzicht

Zoals eerder beloofd hier het overzicht met alle 28 Instagrams die ik in februari heb gepost voor het Photo-a-day doel (21):


Het was niet elke dag even makkelijk om iets te verzinnen en niet alle ideeën waren even origineel, maar het was wel erg leuk om te doen, dus misschien doe ik nog wel eens een maand mee.
Wat mijn eigen favoriete foto is, weet ik niet zo goed, maar de drie die de meeste Instagramhartjes opleverden waren het hartje op Valentijnsdag, de (bij gebrek aan zon die dag) gerecyclede wolkenlucht van de 24e en het ondersteboven zelfportret van 28 februari.

De tuin is inmiddels helemaal af en ook de nieuwe tuinmeubels staan erin (de Falster serie van Ikea), dus nu moet ik alleen nog even foto's maken om hier te showen (en wachten op lente voor ik er lekker kan gaan zitten). Hopelijk is het daar morgen of woensdag goed weer voor, dan kan ik daarna weer 2 doelen voltooid verklaren.

De bronchitis is weer overwonnen, dus ik ben weer lekker aan het lopen. Voor doel 7 moet ik 2 kilometer per dag hardlopen gemiddeld, maar begin maar zat ik op nog geen 0,87 kilometer per dag gemiddeld. Inmiddels gaat dat getal aardig omhoog, maar omdat ik zo lang zo weinig heb kunnen lopen, is het niet één twee drie ingelopen. Momenteel is het gemiddelde 0,95 kilometer/dag dus ik heb nog wel wat te doen. Gelukkig is het al bijna zomertijd, dat zorgt voor wat meer gelegenheid om te lopen en meer variatie in routes.

1 opmerking: