dinsdag 26 april 2011

Huup huup wisseltruc!

Inmiddels heb ik nog maar 542 dagen van de 1001 over en blijkt dat sommige doelen toch onmogelijk, slecht geformuleerd of logistiek onhaalbaar te zijn. Daarom ga ik een aantal doelen vervangen door haalbaarder dingen.

De volgende 5 doelen vervallen in elk geval:

20. Een dagtrip in elke provincie van NL (0/12)
Dit doel is te vaag geformuleerd. Inmiddels ben ik in de helft van de provincies wel een dagje weg geweest, maar is een bruiloft, terras-sessie en uit eten ergens een dagtrip of niet? Een museummiddag met lunch? Een labuitje naar de Amsterdam Dungeon en uit eten? Te vaag dus en daarom weg ermee.
15. A-Z: 26 mij onbekende dorpen/steden bezoeken (3/26)
Voor dit doel geldt eigenlijk hetzelfde als het voorgaande: te vaag geformuleerd dus ook weg ermee.
93. "Kleine Stapjes" helemaal doorwerken
Ook deze is te vaag geformuleerd. Helemaal doorlezen is niet relevant omdat het over de ontwikkeling tot 4 jaar gaat en Isis aan het eind van deze 1001 dagen nog geen 4 is (laat staan dat ze dan een ontwikkelingsleeftijd van 4 heeft). Dit doel wordt wel vervangen door iets aanverwants trouwens.
75. Alle foto's inplakken en fotoboeken maken
Geschrapt wegens onhaalbaar en tijdgebrek.
52. Een Harry Potter filmmarathon houden
En ook deze gaat realistisch bezien niet haalbaar zijn. Het lijkt me nog steeds leuk, maar als ik ooit de tijd ga hebben om zonder kinderen in de buurt 24 uur achter elkaar wakker te zijn dan ga ik die liever ergens anders aan besteden :)

Morgen een blog over de 5 vervangende doelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten