dinsdag 8 maart 2011

Mini updates Maart 1

Doel 4: De mail met de uitslag van de loting voor de Royal Parks Half Marathon kwam vrijdag "iets" later dan beloofd binnen dus dat leverde de nodige stress op. Maar uiteindelijk verschenen de verlossende bytes dan op m'n scherm: ik ben ingeloot! Helaas duurde de feestvreugde niet lang, want m'n loopmaatje niet :( Echt &#%$^ dus. Nu is het dus duimen voor de 2e ronde van de loting, want ik hoop zo dat we gewoon samen kunnen lopen.
Ondertussen ga ik wel vast bedenken hoe ik m'n trainingsschema ga opbouwen, want ik ga sowieso een halve lopen in oktober.

Doel 41: Het random Wiki-artikel van deze week was een voetbalclub uit Panama, Plaza Amador. En wederom vraag ik me af wie dat soort informatie op de Nederlandse wikipedia post. En vooral: waarom?

Doel 44: Zondagavond, niets op TV, behalve dan een hele slappe komedie: Van Wilder, Freshman Year Een flutfilm natuurlijk, maar prima, want de V had ik nog niet gehad in mijn film-alfabet en ik had geen fut voor iets serieus.
Plaats van handeling: een universiteit. Plot: Feestbeest zet de strenge, gelovige, militair-geleide universiteit op zijn kop.
Eindconclusie: Vreselijk slap, ontzettend puberale humor, maar je komt er een zondagavond prima mee door.

Tussenstand, 13/26 gezien:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Doel 89: Om met Access te leren kennen en wat vaardigheden op te bouwen ben ik gestart met de online cursus modules op de Microsoft site. Tot dusverre gaat het aardig al begint het me wel wat te duizelen. Als leerdoel ga ik een trainingsdatabase voor het hardlopen maken. Genoeg data beschikbaar want m'n Polar houdt van alles bij. En daar kan ik me dan met queries en rekenen lekker op uitleven, dus het leek me wel een handig onderwerp.

1 opmerking:

  1. Ja hoi, ik ben ondertussen ook ingeloot. Alleen is het even afwachten hoe het gaat lopen met die gare gebroken enkel van mij. :D

    Afijn, in de uitslagen van vorig jaar zie ik ook veel tijden staan van rond de 3 uur, dus dat is bijna flink doorwandelen. :D
    *We shall finish!*

    BeantwoordenVerwijderen