zondag 20 juni 2010

Mini-updates: San Diego editie

Hier weer even een snel berichtje om de lijst met dingen die ik nog moet bloggen niet al te lang te laten worden. Momenteel ben ik namelijk in San Diego (manlief moest hier zijn voor werk en ik kon mee) en dat biedt allerlei kansen voor m'n Dayzero doelen.

Doel 5: 1001 km hardlopen (226.8/1001)
Gisteren heb ik hier in San Diego een heel stuk hardgelopen langs de baai. Viel nog niet mee, want ik heb al een tijdje weinig gelopen en het is hier 's ochtends vrij warm en benauwd, maar het was wel heel mooi. Inmiddels zit ik al zowat op een kwart van de afstand en ik hoop er nog wat San Diego kilometers bij te scoren morgen en woensdag.

Doel 12: In 3 nieuwe landen geocachen (1/3)
Ook in de USA liggen geocaches, dus natuurlijk moest er ook hier gecached worden. San Diego heeft een heel groot, centraal liggend park en daar heb ik inmiddels 4 caches gevonden. 1/3 gehaald dus.

Doel 44: A-Z: 26 voor mij nieuwe films zien (3/26)
Vrijdagvond waren we allebei een beetje duf en jetlagged, maar desondanks zijn we toch nog naar de bios geweest. Na het afkeuren van een hoop films werd het uiteindelijk "Killers", een actiekomedie met Ashton Kutcher (That 70's Show) en Katherine Heighl(Izzy uit Grey's Anatomy). Flinterdun verhaal, maar wel erg grappig en onderhoudend. Soms wel erg over de top en voorspelbaar, maar ook bij vlagen hilarisch. Ik vind het lage cijfer op IMDB.com (een 3.4!) dus niet helemaal terecht, een 5.5 was ie wat mij betreft wel waard.
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Doel 41: Elke week een random Wiki artikel lezen (20/143)
De afgelopen weken lees ik de artikelen wel, maar heb ik telkens geen tijd om te bloggen dus bookmark ik ze en schuif ik het bloggen maar vooruit. Dat werkt dus niet, dus bij deze maar weer even een snelle linkdump.
* Bellesguard, beter bekend als Casa Figueras, een door Gaudi ontworpen huis in Barcelona.
* Philip Herbert, een Engelse hoveling en politicus uit de 16e/17e eeuw.
* Fjuksholmen, een klein, onbewoond Zweeds eiland waar kennelijk weinig over te vertellen valt.

1 opmerking: