maandag 26 augustus 2013

Dayzero in de vakantie: de resultaten

Eerder schreef ik al wat ik in de vakantie allemaal van plan was aan Dayzero te gaan doen. Maar zoals dat gaat: "life got in the way". In dit geval vooral in de vorm van hitte die het hardlopen ondoenlijk maakte en in de vorm van een versnellingsbak die het bijna begaf. Deze zorgde ervoor dat we niet zo mobiel waren daar en geocachen en shoppen dus geen optie was. Tot zover de onmogelijkheden, nu door naar wat wel gelukt is.
Sporten heb ik minstens vier keer per week gedaan (doel 2), door 's ochtends baantjes te trekken in het zwembad. Als mijn mannen 's avonds naar de ijssalon waren, zat ik vaak te kleuren voor doel 64. Opletten met eten was door de hitte niet moeilijk, ik had echt geen trek in tussendoortjes anders dan fruit en komkommer, dus mijn BMI daalde zelfs iets (doel 30).
Verder heb ik heel veel gelezen. Veel rommel, die echt niet te vinden is op de lijsten voor doel 19 en 20, maar ook vier(?) boeken die daar wel op stonden.
Denk ik, want het exacte aantal staat in een Excelsheet op de nu kapotte laptop. Hopelijk kan de harde schijf nog gered worden, dat zou m'n Dayzeroleven nu wat makkelijker maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten