vrijdag 20 april 2012

Snelle update - in progress

Naast dat er wat doelen behaald zijn in het afgelopen half jaar heb ik deze week wel weer wat meer overzicht gecreëerd en gekeken wat ik nog kan/moet doen voor sommige doelen.

12. In 3 nieuwe landen geocachen - Dit gaat makkelijk lukken omdat ik al op 2 van 3 sta en ik eind mei met Menno naar Milaan ga. De Italiaanse caches gaan me dus aan 3/3 en een behaald doel helpen.
34. Gezond BMI behalen en behouden - Voor het behouden ga ik weinig tijd meer hebben en ook behalen wordt een uitdaging, maar wie weet gaat het nog lukken. Ik ben in elk geval weer lid van de sportschool en hoop door meer spierkracht op te bouwen ook meer te gaan verbranden zodat ik hopelijk weer af ga vallen. Ook het snoepen op mijn werk gaat helpen bij dit doel.
44. 26 nieuwe films zien A tot Z - Hiervoor bleek ik al op 23 te zitten, nog maar 3 letters te gaan dus. Woensdag heb ik "In time" gedownload en gekeken, nu dus alleen de F en de Z nog. Voor deze letters staan nu de films "Fortress" en "Zookeeper" te downloaden.
61. Een maand lang niet snoepen op mijn werk - Hier ben ik nu mee bezig en dat gaat prima tot nu toe :)
70. 25 origami-modellen - Zonet heb ik geteld van hoeveel modellen ik foto's heb gemaakt. Dit bleken er pas 8 te zijn. Ik ben er vrij zeker van dat ik er meer heb gemaakt, dus als ik die weer vinden kan maak ik daar nog foto's van. Zo niet dan heb ik dus nog 17 modellen te gaan.

Dit zijn een aantal doelen die nog wel kunnen lukken, maar helaas zijn er nog zoveel over dat ik vrees dat ik tijd tekort ga komen om alles te halen. Toch ga ik de komende tijd proberen nog wat doelen tussen al mijn andere activiteiten te proppen, zodat ik niet eindig met amper een derde van de 101 doelen behaald.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten